Hirdetés

Darabanth Aukciósház

Árveréseink anyaga folyamatosan frissül, mégis minden alkalommal találunk benne érdekes darabokat, melyek történetét, történelmi hátterét ebben a blogban tesszük közzé. Ez a blog ezeknek a különleges tételeknek a gyűjtőhelye, ahol ablakot nyitunk a múltra és elmeséljük, milyen értékek rejlenek egyes tárgyakban.

Tétel főkategóriáink

  • Filatélia
  • Képeslap
  • Numizmatika
  • Katalógusok és kellékek
  • Művészet, papírrégiségek, egyéb

Közösségi oldalaink

Elérhetőségek

Cím:

1061 Budapest, Andrássy út 16.

Levelezési cím:

1244, Budapest Pf. 979.

Telefon:

317-4757, 266-4154

Telefax:

318-4035

Nyitva tartás:

H-Sz: 10-17 / Cs: 10-19 / P: zárva / Hétvége: zárva

Tippek iskolakezdéshez

2014.09.01. 17:06 darabanth aukciósház

Itt van az ősz…

Elkezdődött az iskola, és ha ez nem lenne elég, még az idő is teljesen lehangoló. De hogy valami vidámságot is csempésszünk ezekbe a borús napokba, összegyűjtöttünk néhány kiegészítőt a bélyeget kedvelő iskolások (vagy épp szüleik) számára.

 Az egyik legnélkülözhetetlenebb kiegészítő az iskolában, az iskolatáska. Ma már mindenki valamilyen trendy, divatos, „egy a sok közül” táskával kezdi a tanévet. Ha ki akarsz tűnni társaid közül, akkor egy ehhez hasonló darabbal indítsd az évet:2014-Retro-flag-print-postage-stamp-design-student-korean-backpack-college-packsack-PU-leather-school-bag.jpg

 Másik szükségszerű eszköz a tolltartó. Ez a tárgy remélhetőleg év végéig elkísér bennünket, érdemes olyan tolltartót választanunk, amire nem ununk rá hamar. Bélyeges kivitelben érdemes olyat választanunk, amin kedvenc motívumaink köszönnek vissza. Körülnézhetünk a piacon is, de ha nem találunk nekünk tetsző darabot, akár mi magunk is kidekorálhatjuk saját tolltartónkat. Nem igényel mást, mint egy kis kézügyességet és kreativitást.

New-font-b-collection-b-font-2014-Large-capacity-multifunctional-canvas-zipper-Pencil-Case-postage-font.jpg

 Ceruzából és tollból sosem elég. Bélyegrajongó olvasóinknak javaslom, hogy szerezzenek be egy-két bélyegmotívumos író eszközt. Garantáltan mosolyt csal majd az arcokra, az unalmas perceket pedig remekül kitölti a toll tanulmányozása.

vintage-stamps-pen-kickstarter-pens.jpg

 Manapság már mindenki hord magánál pénz- illetve irattárcát. Ezek a mutatós tárcák vidám kiegészítői lehetnek a szürke hétköznapoknak.

12842.jpg

UDU2Ny0xMDI3NjcuMzMyMTc0.jpg

Ha ilyen marad az idő, akkor mindenképp be kell szerezned egy esernyőt. Hogy ne keveredjen el az osztályban ernyőd mi egy ehhez hasonlót ajánlunk neked:

3435_6094_10001.jpg

 Nem árt, ha minél előbb beszerzünk egy karórát is, így sosem késsük le az órákat. Ezekkel a trendy, divatos karórákkal biztosan kitűnsz majd a tömegből.

belta_sculpture_red.jpg

 Könyveink, füzeteink épségének megőrzése céljából érdemes bekötni azokat. Számtalan csomagolópapír közül választhatunk az írószerboltokban, viszont ehhez hasonló mintákkal ritkán találkozunk:

passport_stamps_wrapping_paper-r0912bc77cfaa4e35a0e56afc7c6686d5_iz8yc_8byvr_512.jpg

Ne feledjétek, a bélyeggyűjtés segít megismerni a világot és remek hobby minden korosztálynak!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darabanth.blog.hu/api/trackback/id/tr436656567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása